+45 71 99 32 36 help@bitcoinpartner.dk

Vi yder som hovedregel ikke support på de dekrypteringsprogrammer, som hackerne giver dig. Dette gør vi ikke, fordi der findes 1.000 forskellige programmer. Og derfor kan vores konsulenter ikke have et overblik over, hvordan de virker, da der vitterligt kommer nye på daglig basis. Men vi svarer selvfølgelig gerne på de spørgsmål, som vi kan svare på omkring programmerne

Men vi kan tilbyde dig at få besøg af vores it-supporter, der kan hjælpe dig med programmet og oplåsningen af dine filer.

Dette afregnes til fast timepris plus evt. kørsel.

Din egen faste it-supporter kan med garanti også hjælpe dig i brugen af programmet

Fra de indkøbte Bitcoins forlader vores wallet, vil der typisk gå omkring 20-60 minutter, til de er modtaget af de kriminelle hackere, og hackerne vil som oftest sende dig oplåsningsværktøjet/-programmet indenfor ca. 1 time.

Efter skriftligt tilbud er accepteret, fremsendes der en faktura.

Bitcoinpartner fremsender en faktura på samlet antal Bitcoins til aktuel markedskurs plus 2,5 % som sikkerhed for kursudsving.

På fakturaen kommer også en kommission/miner-fee, som er et transaktionsgebyr. Dette videregives direkte til platformen, hvor Bitcoins handles, og Bitcoinpartner modtager således ingen af disse penge.

Denne faktura betales enten med straks- eller næstedag-overførsel. Bitcoinpartner anbefaler straksoverførsel, da det sikrer, at arbejdet kan startes med det samme. Ligeledes beskytter det også mod store kursudsving.

Efter arbejdet er udført, fremsendes der endnu en faktura på Bitcoinpartners salær plus evt. efterregning på Bitcoins, hvis der er opstået store kursudsving, mellem betaling af 1. faktura og indfrielse af løsesum (fx hvis klienten har valgt og betale med næstedags-overførsel) Denne faktura har en betalingsfrist på 7 dage.

Efter EU-dom anses Bitcoins som en valuta på lige fod med kronen og dollaren. Der skal derfor ikke opkræves moms ved handel med Bitcoins.

Og din faktura på Bitcoins vil derfor være uden moms.

Der beregnes kun moms af vores salær hos Bitcoinpartner.

Smartsaver er Bitcoinpartners smarte budgetmodel, der potentielt kan spare dig penge i forbindelse med indfrielse af løsesummen hos de kriminelle hackere.

Vi indkøber samlet antal krævede Bitcoins, men overfører dem i mindre portioner til de kriminelle, nogle kriminelle er nemlig glad med, om de får 4 eller 5 Bitcoins, bare de får noget!

Vi overvåger transaktionerne nøje og ser, om det lykkedes at indfri løsesummen til en lavere pris. Hvis løsesummen f.eks. Er 5 Bitcoins, men det lykkes os at indfri den til 4 Bitcoins, har vi dermed sparet 1 Bitcoin.
Så får i 0,75 Bitcoin tilbage, og vi beholder 25 % svarende 0,25 bitcoin i ekstra-salær.  Du sparer penge, og pengene har det bedre i dine og vores lommer end i de kriminelles. Lykkedes det os ikke at indfri til lavere pris, betaler du selvfølgelig ikke ekstra-salær. Men kun den fulde løsesum og vores normale salær.

Salæret for vores arbejde udgør 700 kr. plus moms, ved budgetmodellen. Dette skyldes, at der er en del mere arbejde i det fra vores side i forhold til vores fast-track model.

Fast-track er til de firmaer, der ikke har tid til at vente på at få deres filer tilbage! Vi indkøber samlet antal Bitcoins og overfører dem til de kriminelle hackere som én stor, samlet overførsel! Løsesummen vil derfor være indfriet hurtigere end ved vores smartsaver-model.

Salæret for vores arbejde udgør 600 kr. plus moms.

Ja, det er korrekt! Og selvfølgelig skal politi og myndigheder anbefale deres borgere ikke at forhandle med kriminelle – alt andet ville være mærkeligt!

Men firmaer, der står i den situation med låste filer og uden backup, risikerer måske at miste flere årsværk af filer. Disse firmaer har oftest ikke mange andre muligheder end at betale løsesummen, og tit vil det også være den billigste løsning i forhold til, hvis arbejdet skulle udføres forfra!

Men bagefter er det yderst vigtigt at fortage foranstaltninger, der gør, at man ikke behøver at indfri løsesum en anden gang, f.eks. ved at tage jævnlige backups.

Nej, der er aldrig nogen garantier, når man beskæftiger sig med kriminelle hackere! Men Bitcoinpartner har set mange forskellige former for crypto-ransomware. Vi rådgiver dig derfor om dine chancer for at få dine filer låst op på baggrund af vores store erfaring med tidligere klienter i lignende situationer. Men vi garanterer ikke, at filerne bliver låst op, eller det oplåsningsværktøj, hackerne giver dig, virker optimalt, men vi garantere dig, at løsesummen bliver korrekt indfriet hos de kriminelle.

Dog skal det pointeres, at vores erfaring viser, at indfrielse af løsesummen fører til oplåsning af filer i 99 % af tilfældene.

Er du i tvivl om dine chancer for at få dine filer låst op, så kontakt os for uforpligtende rådgivning om dine chancer. Vi har set det meste og nok også samme virus som din!

DØGNÅBEN VAGTTELEFON

+ 45 71 99 32 36

Eller på vores mail
help@bitcoinpartner.dk